Holistisch ondernemen – het komt op je pad

Heb jij niets met marketing, maar wil jij vooral holistisch ondernemen? Vraag je, je af waarom je daar überhaupt moeite voor zou moeten doen? Ben jij meer van ‘’het komt op mijn pad’’ en dat gaat dan wel vanzelf?

Zo heb ik ook lang gedacht, maar toch werkt dat niet altijd zo. Als je, je business bekijkt vanuit een holistische visie dan weet je dat alles één is, dus dan weet je ook dat alle stukjes van een business evenveel aandacht nodig hebben.

Holistisch ondernemen betekent aandacht geven aan alle onderdelen van je bedrijf

Geef je alleen het uitvoerende stukje van jouw business aandacht, dan zal je moeite hebben met het aantrekken van nieuwe klanten. Holistisch ondernemen is namelijk aandacht geven aan alle onderdelen van je bedrijf. Het begint bij jezelf: body, mind & soul, en daarna bij je bedrijf: dagelijks management, marketing, financiën, communicatie etc. Als één van deze onderdelen minder aandacht krijgt, ontstaat er een disbalans. Net zoals het ook werkt in je lichaam, en als er in je lichaam een disbalans is, dan krijgt je ergens een klacht: pijn, vermoeidheid etc.

 Mensen moeten weten dat je er bent

Je begrijpt wat ik hiermee wil zeggen toch? Ook al ben je nog zo goed in wat je doet, mensen moeten wel weten dat je er bent, een connectie met je voelen en getriggerd worden om contact met je op te nemen. Om dat te doen, moeten ze wel eerst weten dat je er bent.

Hoe kan ik je helpen?

Heb je moeite met het opzetten van je marketing en hoe jij jouw authentieke zelf en jouw boodschap/missie de wereld in moet brengen? Dan wil ik je graag op weg helpen, jouw energie activeren en je inspireren. Samen kijken we hoe we jouw huisstijl kunnen gebruiken in een uniforme uitstraling, ik help je met het maken van je social media content en bekijk wat er beter kan op je website.

Wil je zelf nog aan de slag met je online marketing? Stuur me een berichtje

Berichten

Misschien vind je dit ook interessant

Startende ondernemer? Begin hier

E-mailcursus ”Marketing vanuit jouw authentieke zelf”.

  • 8 dagen lang aan de slag met de basis van jouw online marketing
  • Van ideale klant tot aanbod en het maken van een merk
  • Dagelijks 1 of 2 oefeningen